Parenting

ADVENT 2019

ADVENT! Acel moment din an, mult așteptat, în care trăim la maxim fiecare zi, o așteptăm și o apreciem! Ce frumos ar fi să practicăm Adventul din ianuarie până în decembrie și nu doar “de Crăciun, să fii mai bun”. Ci zilnic.


Pentru familia noastră, Adventul e special pentru că e gândit și trăit de cei mici și de cei mari. Trăim așa intens bucuria împărtășită și dăruită! Ne încarcăm bateriile scăzute după o toamnă în care ne-a răvășit vântul, în care vara călduroasă e departe, și ne aducem aminte să prețuim și frigul, că are și el, farmecul lui. Facem pași mai așezați, mai domoli și savurăm un ceai cald, un rulou bun plin de glazură cu scorțișoara, ne refugiem într-o păturică moale și lângă un foc ager, care ne duce cu gândul în copilărie. Visam, visam și ce frumos e!


Bucuria Nașterii Mântuitorului este bucuria noastră și facem tooot Adventul ăsta pentru că numărăm fiece zi, până la Ziua lui Isus, așa cum au hotărât-o aceia în măsură să o gândească.


Anul acesta am ales o tematică specială, așa după cum ne-a dat ghes inima: “Fii o lumină! E destul întuneric în jurul tău!” Provocări multiple despre cum putem ”lumina” prin ceea ce suntem, prin faptele noastre și acțiunile desfășurate în familia și în comunitatea noastră. După câteva zile de căutări pe Pinterest și un brainstorming de familie, am ales tematica fiecărei zile și activitățile adecvate nouă. Suntem relaxați și putem adăuga sau scoate o activitate, dacă simțim că e nevoie, însă nu ne abatem prea mult de plan:)


Vă vom dezvălui în fiecare săptămână ce am realizat și cum am “luminat”.
Voi ați ales să vă bucurați de Advent?

Împărtășim, aici impresii, idei? Abia așteptăm!

Vă dorim un Decembrie memorabil, în care să învățăm toți multe lecții de viață!

WhatsApp chat