Feminitate

De MĂRȚIȘOR

A venit primăvara cu explozia ei de culoare, zumzet, viață și regenerare!

Să ai culoare în această primăvară! Colorează-ți viața cu amintiri plăcute, strânge parfum de prietenie și îmbrătișări care să îți coloreze fața de bucurie!

Să ai zumzet iar vorbirea ta să aducă pace, să zidească nu să dărâme și să poți fi o încurajare pentru ai tăi iubiți, pentru cei care te întâlnesc dar și auto-încurajare când aluneci și ai obosit!
Veselia unui copil e un bun leac! Caută compania unui copil când inima îți plânge dar și când ești vesel: vei fi ca o cascadă a bucuriei!

Sa ai viața și sa pui suflet în ceea ce faci! Rezerva-ți timp pentru tine și ceea ce iubești, pentru citit și pentru plimbări inspiraționale! Celebrarea vieții alunga depresia și monotonia unei zile posomorâte! Îmbracă-te in hainele care te fac sa te simți bine și alegeți-le cu bucurie!

Să ai parte de regenerare în gânduri, în tot ce e uscat și vrei să înlături din viața ta! Ne purtam răni, traume însă e timpul pentru o regenerare. Gata, primăvara a venit! Dă-ți voie să guști eliberare de Sus și să înflorești acolo unde ai fost semănat!

Să fii binecuvântată primăvară în viața mea și ÎL laud pe Cel de la care toate vin!

Photo Credit: Pinterest

WhatsApp chat