Feminitate

Nostalgie aniversară

Scriu azi și acum pentru că nu ar fi de acord să apără el pe ”prima pagină”. Mi s-ar opune fățiș. Dar azi îmi asum mustrarea ulterioară:)

Așa este el. Modest dar genial. Uneori tăcut dar viața lui are multe de spus și eu învăț de la el.
Nu se lasă cunoscut ușor deși este prietenos. Are multe de oferit dar uneori preferă să fie vioara a doua. Îl apreciez pentru asta. Eu aș vrea mereu întâietatea dar învăț de la el arta de a aștepta și de a fi trecut cu vederea. Experiența câștigată este de neprețuit.

Este jucăuș, profund, cristocentric, sensibil, foarte harnic și inimos!
Visează mult, este precaut, ar escalada mulți munți dar nu îl lasă soția 🙂 și ar dormi pe vârf într-un cort pentru a fi în mijlocul naturii. Ar locui chiar în pustietate dar tot soția nu îl lasă.

Când îl ia dorul scrie versuri sau povestește despre mirosul iernii cu bulz și cartofi la ceaun sau plimbări pe munte când plecau “ca băieții” cu Aro:).
Când îl năpădește tristețea e crunt pentru mine: este sensibil și se consumă mocnit. Tace și vezi cum ochii îi amintesc vorbe, reacții sau nedreptăți.

“Tati, mor de tine!” Îi spune șăgalnica Clara.
“Tati, eu vreau un timp special cu tine! ÎI zice Eva.
“Ta-ta! Ta-ta-ta!” Îl topește Jossie instant.Ele sunt fetițele lui. Le adora și îl iubesc sărind în brațele lui chiar dacă se lovesc până ajung la destinație.

Are un farmec aparte și nu se lasă cunoscut de mulți.
Melancolic cât cuprinde dar realist pentru amândoi la un loc.

Iubește să călătorim amandoi și iubesc să îl motivez și să-l energizez cu ideile mele năstrușnice.
Ador să ne plimbăm și să vina frate, weekendul odată, să hoinărim pe unde om vedea cu ochii, asta după ce casa e casă și masa masă:)
Fiecare moment împreună este o sărbătoare și nu ne plictisim să povestim, să plănuim și să visam. Bucuria mea devine și bucuria lui iar lacrimile mele sunt în siguranță pe umerii lui.

Am trecut prin multe, atâtea câte se pot întâmpla în cei 8 ani de căsătorie și sunt mulțumitoare Cerului pentru cât de modelată sunt prin relația cu el!

La mulți ani, cel mai iubit dintre pământeni! Tu ești lucrarea Lui și va sfârși frumos ce a început în tine! Eu una, abia aștept să văd ce lucruri frumoase va scrie povestea ta!

WhatsApp chat