Feminitate

2018 un an de binecuvântări

 

”Să ai un an bun și tot ce îți dorești!” Asta mi s-a urat și așa a fost!

Dumnezeu a adăugat mult mai mult la ceea ce aș fi visat eu pentru 2018!

2018 îmi va rămâne in minte ca pe un an de îndurare și binecuvântări ale Harului de aproape!

Un an în care lacrimile au fost puține dar adânci iar bucuriile multe și profunde!

 

Un an al schimbării: copil nou (Jossie este cea care a marcat cel mai frumos anul 2018. Am prins noi aripi ale conștientizării că ceea ce ținem în brațe e pentru puțină vreme), început de scoală pentru Eva, schimbarea colectivului și a educatoarei Clarei, concediu creștere copil.
Un al cernerii, al golirii de anumite relații, aparent apropiate dar departe în esență. Suferința există însă Dumnezeu îmi cerne caracterul! Un an în care am redescoperit relații peste care se așezase praful uitării.
Un al al împăcării cu mine, o regăsire în scris, aici pe blog. Este legătura cu sufletul meu, cu ceea ce gândesc simțind.. Mi-am dat voie în sfârșit să vorbesc cu voce tare, mai multor gânduri, ținute de ani..
Un an în care am citit mai mult și am contemplat mai mult la ceea ce sunt, la ce însemnă familia mea și că ea, e lucrul la care țin cel mai mult pe lumea asta.
Un an al cercetării și al (Re) descoperirii mai mult a lucrurilor spirituale și a trezirii din amorțeala nedorită!
Un an în care am vorbit mai puțin fizic și am ascultat mai mult! Da, greșești când vorbești mult! Și încă am atâtea de învățat la acest capitol!

 

Un an în care am stat față în față cu defectele mele atât de defecte!!

 

Un an în care am fost nevoită să stau cu tot suportul ,“în spărtură”. Nu a fost ușor! Și dacă va fi nevoie să o iau de la capăt, o voi face cu drag și cu mai multă înțelepciune!

Un an al renunțării la mine dar bucuria e mult mai mare când ții în brațe 3 comori: de neprețuit! Nu mă plâng de nopți fragmentate, de ieșiri anulate! Totul e trecător și vreau să savurez acești ani! Ii ador!
Un an de energie și gânduri bune! S-au întâmplat multe și le port cu drag în inima mea. Un an PLIN și o rezervă pentru ani mai secetoși…
Un an în care DUMNEZEU m-a surprins cu totul! Mulțumesc!

Rămas bun, 2018 cu tot și toate…

WhatsApp chat